Popular Post

Posted by : admin 14 Januari 2012


Ini adalah update pertama dalam tahun 2012 ni. actuali dah 14 hari dah sejak tahun baru. rami org dok heboh2 ngan azam baru masing.. azam aku biasenye x berubah setakat cube buat yg terbaik setiap tahun .as simple as that. lagi pun aku lebih suka menilai ape yg dah aku buat tiap2 tahun berbanding berjanji untuk tiap2 tahun dengan janji yang x tau akan dikotakan atau tidak... bile review2 balik pebende yg aku dah wat sebelum2 ni Alhamdulillah 2011 aku bnyak dapat kawan2 baru, kerja baru (walaupun kerja silih berganti) hehe...tapi yg penting sepanjang hidup aku bnyak juga kejayaan yg aku kecapi.. macam2 pertandingan aku join dan menang (juga kalah :p), kalau ikutkan juga sudah setahun lebih aku graduation, teringat kmbali waktu2 student dulu... hehe so tahun ni aku nk cuba sesuatu yg baru, iaitu nk berkarya. so skang tengh cuba mencari platform2 yg sesuai untuk ketengahkan karya aku.. actuali aku nk buat komik. so aku sedang membizikan diri wat maseni mengasah balik bakat lukisan ni yg dah tumpul... hehe insya Allah doakan lah aku berjaya ya. Amin. Oh ye. gambar yg di atas ni adelah karaya aku mase join BKKM gempak 2005. dapat tempat ke-3..okla untuk kategory 18thun kbwah.. bdak2 skolah g kate kan hehe...

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © Ohsem Sham Canggih - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -