Popular Post

Posted by : admin 7 Jun 2012

Today i selongkar2 stor back of my house. Actually im searching my old glasses.. but suddenly my wild old sketches appear.. not one or two but a bunch it attract my eyes. I belek2 the sketch tekenang lak memory2 zaman diploma dlu (2005-2008).. Most of the sketches, I do back in the time when i was studying diploma Art n Design at UiTM Perak.. mase student dlu kebanyakkan dak Art kat citu memang akan ade sketch book satu sorang including me lorh..hehe.. Alhamdulillah I still kept it until today. So this sketch book is like one of my treasure lah..

So here the sketches. Feel free to see it. hope u all like it eyh.
*Bley klik gambar untok imej besor




Pstt... *macam-macam stroke n stail aku ske lukis. Kalo tengok kat situ ade stroke manga tp sebenarnya aku x suke langsung stroke manga mate besar2.. manga pon aku x bace. yg aku bace naruto ngan fairy tail jer.. Jadi aku bkan la peminat manga sangat hehe:P



{ 1 comments... read them below or add one }

- Copyright © Ohsem Sham Canggih - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -