Popular Post

Posted by : admin 20 Julai 2012


Wah2.. lame dah tak update blog ni huhu.. Hari ni terasa nak share something la pulak. hmm aktiviti arini bnyak main game jer pun. hoho.. aku memang gile enset. malam tadi dok download game tebaru android Lara Croft : Guardian of Light. berjam jugelah downloadnye 300mb plak tu. sebab bokbend aku seselow la sangat. Tu lar! pkai lagi Line Digi kat kwasan kampung ni...hmm haha.

best game nih.. walau pun aku dah abis main yg versi pc nyer taun lepas.. skang main kat android gak. grafik cun saing2 game pc la gak..huhu. so sesape yang android gamers leh la download kat link yang aku share bwah ni. :) ops lupe lak. game ni xperia xclusif maknenye khas untuk xperia.. tapi hp lain leh gak masuk kalau CPU ngan GPU same ngan henfon xperia..

game ni akan berjalan kat spec hp sperti berikut:
GPU : Adreno 205 dan keatas (cth: 225 @ 320 ). adreno 200 bleh gak tapi bnyak lag n sangkut2.
CPU : base on Qualcomm MSM/QSD
RAM : 512 mb

so kalo spec android korang mcm kat atas so insya Allah game ni leh running pnye ngan sucsess hehe. most hp yg pkai spec ni sony xperia ngan htc...samsung de gak tp x bnyak.. so korang kne check la spec hp korang sblom download k :)

so korunk leh le Download kat cni jer :)
bnyak lagi game2 lain ntok android klik kat cini plak hehe

aku share jer... bkan aku yg upload. kalau ape2 prob korung leh komen n insya Allah aku bantu. so kat link aku share tu de instruction yang veri lah the easy ntok install game ni kat hp android korung ek.

* Hehe prasan tak entry kali ni xde kne mengene ngan artwork :P
*Skali skale ape salahnye
* Dan aku x taip broken BI dah.(kecuali tajuk ntry n) ckap bm suda.. kikiki..

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © Ohsem Sham Canggih - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -