Popular Post

Posted by : admin 31 Julai 2012


Assalamualaikum. Selamat berpuasa.. Huhu rasenye dah 3 pat ari dah x post ape2 entry.. Bkan per kebelakangan ni bnyak masalah tol. tension Den... Internet botband ni dah habis limit.. biasala da download movie mcm2 smpai bandwith habis. jadi kelajuangnya trus drop.. lagi2 kat area2 hulu ni kan.. selow lah bebeno.. nak bukak page pon tehegeh2.. inikan pula nak blokwalking huuhu.. 

Pastu dengan geramnye pasal status Gelihati Nuffnang (Glitrerati) kene tarik la.. Huhu x xclusif daa.. tu pon salah aku gak dok memandai wat shortenlink adf.ly.... huhu. alah wat shortenlink je pon..bkan bubuh iklan pesaing side by side ngan nuffnang...patut ler rmai orang ckap nuffnang pilih kasih wakaka.. tapi aku x rase camtu pon. xkesah la.. Nuffnang tetap best kiki.. bleh la earn sekupang dua kan.. minggu ni dapat earn dua kupang pon aku dah rasa bahagia. kikiki~.

Ape2 pon aku pon tengah dlm proses nk close blog aku lagi satu (yang penyebab 'Gelihati' aku kene tarik tuh - aku rasa la.. sebab aku tanyo diorang x balas2 feedback aku-)..lagi pon blog tu trafik rendah and memang aku berniat nak tutup pon sebb blog itu berisiko tinggi untuk mendatangkan masalah kepada aku.. Huh blog ape tuh yang aku maksudkan??? hahah ade lar.. xpelah sebab sebagai ganti blog tu.. aku tengah wat projek blog baru... huhu projek baru le plak kan!..Ape bende le agaknyer ek2?? wakaka.. Akan datang.. lambat lagi ler.. mebi pas raye kot.. skang kan bulan pose..kene ler slow2..kang penat heheh!. Banyak lagi kne setup itu ini.. nak tunggu cash out Nuffnang, pastu bru bleh jalan projek 100%! Insya Allah..Kalo xde modal camno kije nak jalan ye takk..

"Ni lor projek terbaru aku.. aku ngah garu kpala g nih ngan projek blog nih..huhu doa2kan ler success dan cepat siap ek..kiki.."

Haish... bkan tu saja ngan job partime aku xsiap2... design kad kawen. dateline da hampir neh!... pastu dpat pula job ngecat mural tadika..huhu Bulan pose ngecat? ngecat panas2 lak tu..aduhai dugaan.. hoho xpe2...tu semua rezeki Allah bagi alhamdulillah.. dpat gak duit raya skit. insya Allah. :)

Key lar kol 2 pagi da kot.. baru pas lepak mamak tengok bola Malaysia vc Manchester City... kang x tido lak aku smpai ke sahur.. hehe tapi ok gak per.. leh wat qiamulail hehe...

Alhamdulillah dah masuk tengah pose dah.. harap dapat pose pnoh cam sebelum2 nih.. Korang lak camno bulan pose nih? Share ar ngan aku kalo sudi en...kiki.. 

AWESOME!.. :D

{ 3 comments... read them below or Comment }

  1. projek berjuta-juta yer bang....rajin abe cham buat byk2 blog....dulu aku pun ade projek blog tapi lom terlaksana pasal da kerja dan xde masa....

    BalasPadam
  2. aku tunggu TJD trade carik designer hhaha... wah abe shah smakin rajin berbelog. Abe shah pose tak? tah2 makan mcd kat opis haha

    BalasPadam
  3. hahaha org mkn mcd dpn aku ade la....aku ke ko yg rajin berbelog skrg nii~....

    BalasPadam

- Copyright © Ohsem Sham Canggih - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -