Popular Post

Posted by : admin 24 Julai 2012


Sebagai blogger yang baru berjinak2.. pasti bende ni menggembirakan hati untuk orang cam Aku neyh. Page view blog ShamCanggey dah mencecah 1k. kalau diikutkan blog ni aktif bru lebih kurang 3-4 bulan jer. Walau pun selama ni blog ni dah wujud sejak 2009.. tp baru2 ni je aktif. kikiki.. Ni pun sebab akhir2 ni banyak join segment dan blogwalking. Insya Allah pas ni akan lebih aktif lagi berblog. ni sume sebab Iena Gie (kakak aku) yang bnyak tunjuk camner nak berblog (padahal die pon baru2 jugak main blog ni hahaha).. 

Awesome! Steady la Sham! hehe..


{ 3 comments... read them below or Comment }

  1. pehhhh maju siot....mula2 je tu rajin berbelog...lama2 nnti bersawang la nnti hahaha ko tak keje lg leh la berblog sakan....

    BalasPadam
  2. Haha.. ko pun rajin je nmpak muke kat blog nih.. x main fb ke? Chat ngan abang zam ke....hahaha

    BalasPadam
  3. haha..malas plak nk bukak fb skrg ni...tgk2 jap pastu logout...skrg ni aku nk kembali berblogging...nk ekspresi diri dlm blog..baru canggih..

    BalasPadam

- Copyright © Ohsem Sham Canggih - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -