Popular Post

Posted by : admin 22 Julai 2012


Hari ni dah masuh hari kedua Puasa.. jap g nak wat entry Selamat berpuasa kot hehe.. tapi sebelum tu nak sambung update templete blog ni. dari semalam sebenanrnya dok ejas itu ini.. akhirnya harini bru dapat letak top banner.

Penat juga la dok mengadap photoshop. Nak kasi cantik kene le ejas itu ini..edit macam2 kan.. Tapi kalau dah macam2 di ejasnye terutama HTML coding tu lame2 jadi biol codding xml tu.. Macam templet sebelum ni la.. haha tu yang tukar templete baru tu.. sebab templet lame dah rosak pastu x taw nak btul kan balik kikiki~...

*nasib baik follower tak ramai.. kalau tak msti diorang pasan templete sebelum ni rosak.. kelakar plak tu rupe blog ni rongak sini sana kiki..

{ 1 comments... read them below or add one }

  1. pehhh expert dahh abang kita ni...cukenyeee

    BalasPadam

- Copyright © Ohsem Sham Canggih - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -