Popular Post

Posted by : admin 17 Ogos 2012


Cakap pasal baju raya nih.. korang sume da beli/tempah ke? mesti le sudah kan haha..warna ape ye? corak camner? hehe..


Lagi dua tiga hari jer nak raya. Tapi kan aku belum lagi shopping baju raya haha.. adeyh.. tu lah tapi sebab laki2 ni salu tak memilih sangat baju rya yang macm mana.. asal kan baju melayu.. meybe cuma just tukar2 kaler tiap2 tahun.. macam aku ni jenis x minat baju yang bermacam2 patern.. tu le cam tanak jer bali baju melayu taun nih. sebab dalam almari bnyak kot baju2 melayu yang lepas2 bermacam2 kaler.. mebi tahun ni just beli baju casual jer untuk raye ke 2 or ke 3.. hehe.

Tengok pic atas tu. hp nye dah berbaju raye.. tuan nye ajer yang tak turun2 p shopping bju raye lagi kikiki~

*haish..henpon lagi..sorry la ye aku memang la sangat giler gejet :P

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © Ohsem Sham Canggih - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -