Rezeki Ramadhan


Assalamualaikum w.b.t

Alhamdulillah Pagi ni ade orang wat payment job. Rezeki masuk walau pun tak banyak, Aku rasa bersyukur... Hari ni pun nak start beli barang untuk job mengecat tadika...Pon rezeki juga. mudah-mudahan rezeki aku murah dalam bulan puasa ni.. Nak raya ni pun bnyak dwit kene pakai lagi orang macam aku ni yang cube survive ngan bertapak di bawah usaha sendiri (wat masa ni ler. hihi)

BILA PAYMENT MASUK BARU LAR TERASA AWESOME!!! :D

Ulasan

  1. jomsinggah
    http://yayabunga.blogspot.com/2012/07/hari-ini-aku-nak-join-segmen-dari-kak.html

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Budget Low Cost Desktop Komputerku

Gila2 ke Fraser Hill Pahang!