Popular Post

Posted by : admin 2 Ogos 2012


Assalamualaikum w.b.t

Alhamdulillah Pagi ni ade orang wat payment job. Rezeki masuk walau pun tak banyak, Aku rasa bersyukur... Hari ni pun nak start beli barang untuk job mengecat tadika...Pon rezeki juga. mudah-mudahan rezeki aku murah dalam bulan puasa ni.. Nak raya ni pun bnyak dwit kene pakai lagi orang macam aku ni yang cube survive ngan bertapak di bawah usaha sendiri (wat masa ni ler. hihi)

BILA PAYMENT MASUK BARU LAR TERASA AWESOME!!! :D

{ 1 comments... read them below or add one }

  1. jomsinggah
    http://yayabunga.blogspot.com/2012/07/hari-ini-aku-nak-join-segmen-dari-kak.html

    BalasPadam

- Copyright © Ohsem Sham Canggih - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -