Refreshing blog!


Fuhh... lame benar rasenye x update blog. Last rasenye dlm bulan 3 kot. mase tu aku tngah ejas2 skit template blog ni pastu jadi buruk makan secara otomatiknye malas nk ejas balik dan akhirnya terbengkalai jua. Tengah pulak buzy setup bisnes online aku yang cikai2 ni. Memang x terbukak lah blog ini. Ah blog aku ni bkannye ramai yg hendak ngomen kat sini.. hoho. Eh tapi Facebook bleh plak ari2 aku bukak. Puihh... alah org lain mcm tu jugak.

Xpe harini aku dah refresh balik blog nih tuka template baru. Haaa cantik la sikit kot siap buh gambo Band Xandria (korang x kenal band ni punya). Lagi2 gambar vokalis Manuela Kraller yang cun nih kikiki.. Memang aku minat tol si Manuela ni. Muke cun, sore sedap ala-ala Tarja Ex Nightwish. tapi lg sedap aku rase la..heheh.

Okeh la blog da cntik balik. pasni ade la semangat skit kot nak update blog. hehe... aku kalo cakap memang suka guna pkataan 'Kot'.. :)



Ulasan

  1. uiyoo...abe sham main blog balik...kejap jer ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. alah. 2 3 taun lepas cmtu gak ko cakap... asik2 nk sindir. carik modal lain plak la.. blog aku skati le aku nk tinggl bpe lame.. aku rase nk update aku update la.. aku bizi xde le nk update.. ape da

      Padam
    2. jangan la mara abe sham....gurau2 pun da xboleh...

      Padam
    3. Eh mane de aku marah. aku tengah bergurau la ni

      Padam
    4. ko ejek aku pulak ekk...

      Padam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Budget Low Cost Desktop Komputerku

Gila2 ke Fraser Hill Pahang!